torstai 17. heinäkuuta 2014
Helppo kanttarellipasta kesän ensimmäisistä kanttarelleista
Kesän ensimmäiset kanttarellit maistuvat aina parhaille. Sienet ovat vielä pienen kokoisia ja maistuvat tuoreelle. Kuten aina ennenkin, taas oli äidin ansiota että pääsimme tekemään herkkuja tuoreista, suoraan metsästö haetuista kanttarelleista. Tämä pasta on helppo ja nopea tehdä ja mikä parhainta, raaka-aineiksi voi käyttää tuoretta kesän satoa.
Kanttarellipasta
Kanttarelleja
Isohko kevätsipuli ja sen varsi
Tuoretta persilijaa
Pekonia
Kermaa
Voita
Suolaa
Mustapippuria
Tagliatelle-pastaa
Pilko kevätsipuli ja kanttarellit sekä hienonna persilija. Pilko pekonit mikäli et käytä valmiiksi kuutioituja paloja. Lisää pannulle voi ja kuullota kevätsipuleita hetki. Lisää sen jälkeen kanttarellit, pekoni ja osa persilijasilpusta ja paista kunnes sienet ja pekonit ovat kypsyneet tarpeeksi. Sen jälkeen lisää kerma ja kypsennä niin kauan, että kerma on vetäytynyt. Kun kastike on valmis, lisää pannulle keitetty pasta ja pyöräytä se miedolla lämmöllä kastikkeen joukkoon. Lisää loput persilijat ja mustapippuria. Tarjoile tuoreen persilijan ja parmesaanijuuston kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti