Jos pidät makeasta ja valkosuklaasta niin pidät varmasti myös tästä rocky
roadista. Valkosuklaa ja pistaasi toimivat hyvin yhdessä ja kuivatttu
mansikka antaa hieman raikkautta tälle muuten niin lapsellisen makealle
herkulle.
Bonskujen valkosuklainen rocky road tehtiin näistä aineksista:
Valkosuklaata
Pistaasipähkinöitä
Vaahtokarkkeja
Kuivattuja mansikkalastuja
Vanilja fudge -paloja
Sekoita pistaasipähkinät, vaahtokarkit, kuivatut mansikat ja fudgen
palaset keskenään. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja sekoita muiden
namien joukkoon. Valkosuklaa on todella makeaa ja siksi sitä kannattaa
laittaa vain sen verran, että ainekset kestävät juuri ja juuri yhdessä.
Levitä seos tasaisesti astiaan, laita jääkaappiin ja anna jäähtyä.
Leikkaa haluamasi kokoisiksi palasiksi vasta sitten kun seos on täysin jähmettynyt.
Ainesten määrät voi laittaa silmämääräisesti ja oman maun mukaan. Vaahtokarkit kannatta pilkkoa aika pieniksi ja muutkin ainekset paloitella keskenään melko saman kokoisiksi.
Näin rocky road -levy säilyy tasaisena. Seos kannattaa jäähdyttää
joustavassa muoviastiassa, jotta jäähtynyt rocky road on helppo
irroittaa irti reunoista taivuttelemalla astiaa kevyesti. Näin levy
säilyy kokonaisena ja siitä on helppo leikata kaiken kokoisia paloja.
Esimerkiksi tämä versio tehtiin isossa muovisessa karkkilaatikossa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti