torstai 13. maaliskuuta 2014

Afterwork @ Kaartin Hodari & Hummeri


Laadukasta ja yllättävää katuruokaa, kyllä kiitos! Onko parempaa tapaa lopettaa raskas työviikko kuin mennä haukkaamaan hyvä hodari ja huuhdella se alas raikkaalla oluella. Kaartin Hodari & Hummeri on ravintola Murun ja Pastiksen perustajien katuruokaravintola, jossa sämpylän väliin on eksynyt niin mielikuvitusta kuin huumoriakin.





Ravintolan logo on kekseliäs ja sympaattinen.


Paikka on pieni ja istumapaikkoja joutuu jonottamaan, mutta ruoka on jonotuksen arvoista. Chorizo-mustekalahodari parmesaaniranuilla oli meidän molempien valinta ja se oli aivan mielettömän herkullinen. Chorizo ja varsinkin mustekala hodarin sisällä saattavat herättää ennakkoluuloja, mutta aivan suotta. Sämpylä on hyvän kokoinen, makuinen ja täytteitä riittää joka puraisulle. Pientä miinusta ranskalaisista, niitä olisi voinut olla enemmän.

Ravintolan hinnat on pidetty maltillisella tasolla. Normi koirasta veloitetaan 7,50€, kun taas hummeriversio on jo hitusen hinnakkaampi (20€). Toki nämä ovat tavallisia mättöhodareita hieman kalliimpia, mutta laadusta kannattaa täälläkin maksaa.





Kaikenkaikkiaan aivan mainio pieni ravintola, jonne makunystyrämme halajavat jo uudestaan. Bonskut suosittelee lämpimästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...