tiistai 20. elokuuta 2013

Tokyo 55:n sushibrunssilla

Tokyo 55 aloitti taas viime lauantaina sushibrunssin kesätauon jälkeen. Sushin himosta jo hetken kärsineenä päätimme mennä testaamaan brunssin.

Brunssiannos + lisänälkään  2 lohinigiriä :)


Joissakin blogeissa on pohdittu Tokyo 55:n sushibrunssia ja miten sushit yleensäkään toimivat brunssitarjoiluna. Nehän eivät varsinaisesti ole tyypillistä aamupalaksi miellettävää ruokaa. Mielestämme Tokyo 55:n sushibrunssia ei kuitenkaan kannata ajatella niinkään brunssina vaan ennemminkin sushilounaana. Samaan hintaan saa enemmän susheja kun normaalisti ja jälkkäritkin ovat halvempia kuin yleensä (kaikki 6€).

Brunssiin kuului tietyistä vaihtoehdoista valittavat 6 erikoismakia, 6 hosomakia ja 6 nigiriä, eli lajitelmaan sai yhteensä 18 sushipalaa. Sushit olivat hyviä niin kuin Tokyo 55:n sushit oikeastaan aina ovat olleetkin. Jälkkäriksi valitsimme molemmat Passionhedelmäparfaitin ja limemoussen, mutta passionhedelmäosuus ei maistunut lainkaan tuoreelta vaan lähinnä kovalta ja jäiseltä. Vähän niin kuin se olisi ollu pakastimessa liian kauan. Siitä huolimatta sushibrunssi oli kuitenkin kiva vaihtoehto lauantaipäivän lounaaksi!




Lisätietoa brunssista löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...